Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szív készítmények gyártói képes leírás - Infarktus.tlap.hu
részletek »

Szív készítmények gyártói - Infarktus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: infarktus.tlap.hu » Szív készítmények gyártói
Keresés
Találatok száma - 5 db
Béres Gyógyszergyár Zrt.

Béres Gyógyszergyár Zrt.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyára, melynek irányító tulajdonosa a Béres család. A vállalat a hazai egészségmegőrző, betegségmegelőző piac vezető és meghatározó szereplője. Korszerű, innovatív termékei a test egészségét szolgálják, amit a vállalat szellemiségét tükröző - Béres az egészséges emberért - jelmondat is kifejezésre juttat.

Nutrilab Omega 3 kapszula

Nutrilab Omega 3 kapszula

OMEGA 3 1000 mg - halolaj (EPA és DHA) kapszula.Telítetlen zsírsavak a szív egészségéért. Az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. A telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér összes és LDL koleszterin szintjét. Francia készítmény, Capsugel technológia.

Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon Nyrt.

Az oldal interaktív tartalmát böngészve megismerheti Kelet-Közép-Európa vezető regionális gyógyszercégét, a több mint százéves múlttal rendelkező Richtert. Honlapunkon tematikus rendszerbe foglalva találja meg - a Magyarország egyetlen, szakmai befektető nélkül működő gyógyszercégére vonatkozó - legfrissebb, minden látogató számára hasznos információkat. A Társasággal való ismerkedést és a Richterrel kapcsolatos naprakész információk megszerzését megkönnyítendő elkülönített felületeket hoztunk létre a befektetők, az elemzők és a média képviselői számára. Az orvos-és gyógyszerészkollégák jelszóval védett felületen találják meg a számukra fontos szakmai újdonságokat, készítményeinkkel kapcsolatos híreket.

Teva Magyarország Zrt.

Teva Magyarország Zrt.

A több mint száz éves Teva, a világ vezető innovatív generikus gyógyszervállalata csaknem ötven országban huszonötezer embernek ad munkát. A Teváé a legszélesebb megfizethető árú generikus gyógyszerpaletta az iparágban. Az idén 16 éves hazai TEVA-vállalatcsalád a nagy múltú debreceni Biogal és a gödöllői Human gyógyszergyár mellett az egykori Humanpharma és Humantrade gyógyszerforgalmazó vállalatokból jött létre. Gyógyszerkultúránk nemzetközi megbecsülését jelzi, hogy az IVAX gyógyszerkutató intézet csatlakozása után ma már Magyarország a TEVA európai gyártási és kutatásfejlesztési központja. Hazai hatóanyaggyártásunk fő felvevő piaca az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok. A két és félezer szakembert foglalkoztató magyarországi TEVA-csoport Sajóbábonyban megépített gyógyszeralapanyag-gyártó részlegével az elmaradott borsodi térségben hozott létre munkalehetőséget és termelői kapacitást. A huszonegyedik századi csúcstechnológiát alkalmazó Teva Logisztikai Központ 2006 márciusa óta biztosítja a kórházak, patikák gyors és pontos gyógyszerellátását.

Wörwag Pharma kft.

Wörwag Pharma kft.

Cégünk Magyarországon a neuropathiák kutatása, diagnosztikája és terápiája terén tervez jelentős szerepvállalást. Olyan projekt kialakításán dolgozunk, amely lehetővé teszi a neuropathiák országos szintű szűrését, epidemiológiai felmérését újabb módszerek segítségével. A korábbi években megkezdett neuropathia témájú elméleti továbbképzéseket, a korszerű diagnosztikát célzó gyakorlati képzéssel egészítjük ki, mely lehetőséget ad a neuropathiák időben történő kórismézésére és ez által célzott kezelést biztosít. Legfőbb célunk, hogy fentiek megvalósításával csökkenthető legyen Magyarországon a diabeteses neuropathia következtében történő végtag-amputációk száma.

Tuti menü